Dagens

....går till David. Lite hjälp till bättre sömn!

jeezez

Nu drar jag. pigg som en lärka! vaknade klockan halv sex med ett leende på läpparna. Underbart Underbart. solen skiner (inte) och gräset är (inte) grönt, men jag mår perfa. Allt från igår hänger inte kvar. FÖr idag. Idag ska jag bara slappa med mina kära Päron. 

---> Mot Åland!

men först: --->  Mot Centralen, och sen:--> Mot Grisslehamn. Sen så.


Tyngd

över bröstet, i huvudet och i hela kroppen. Lathet blandat med oro, gråt och ren förtvivlan. Ledigheten har varit sen fyratiden. Inget har i princip blivit gjort. Det är lika stökigt, det är lika smutsigt och det är lika dåligt med rena bestick i min besticklåda. Jag bara gråter. Jag gråter och gråter och gråter och jag antar att det här är min kropps sätt att säga stopp. Jag är så trött, så less. Jag trivs så olidligt dåligt härhemma och jag orkar inte mer. Jag vill bara låsa in mig i en bur och bli matat med vatten och bröd. så länge jag blir matad är jag nöjd. Jag orkar inte. Jag orkar inte vara otrevlig, jag orkar inte tänka på allt jag har att göra, och framför allt så orkar jag tyvärr inte bry mig. Sover till och med dåligt, när gjorde jag det sist? aldrig. Jag kan inte somna, jag kan inte sova och jag kan framför allt inte vakna. Inte med humöret över nollnivån iallafall. Orka. Procrastination var det. Jag lever i lögn. Hur fan ska jag orka?

sova nu. Upp om sju timmar. skulle behöva sova förtiosju.

Tack!

Jag tackar Gud och Hans Moster för skatteåterbäringen. Jag Tackar även Mig Själv för att jag jobbade så mycket i sommar. Tack Tack Tack.


Planering:
Idag: Plugga arselet av mig så jag sätter skiten imorn.
Imorn: Termo-KS klockan åtta, elektroföreläsning till tolv och DoP från lunchslut till tre. Tvätta och plöja igenom Desperate housewives vid sex.
I Övermorgon: Åland med mor och far och allt vad det innebär (bunkra upp, äta gott, umgås). Snabbtitt på Inflyttningfest hos Emelie på kvällen. Plöja genom Desperate Housewives på natten.
Dagen efter det: Sova, kanske gå lite på skansen, och sova lite till.

sen ska jag ju plugga också, vet bara inte riktigt när jag ska hinna med det?

energytakers

Det finns människor man inte känner den rätta personkemin med. Det finns människor man stör sig på utan att egentligen veta varför och det finns människor man stör sig på men man vet precis varför.
Sen finns det människor som kvalar in i alla tre beskrivningarna. Och dom gör det med dunder och brak.

Låt mig presentera två människor som existerar i min omvärld och som får mig att bli sådär alldeles arg i hela kroppen. En sån där riktig elak ilska, med tusen nålar i magen, otrolig klåda under hudern och någon sorts bakåtreflex i benen. Molnen drar in över mitt ansikte när jag bara hör (om) eller ser dessa personer och regnet skvalar i mina öron när de pratar. Jag tänker inte ursäkta mig själv för att jag inte gillar er, kort och gott: jag orkar bara inte med er. Varför? ojojoj. Jo, för att ni har bränt era broar miljarder med gånger och det finns inte ork till att bygga upp en ny. Och inte fan någon vilja heller.

En person har varit med länge. En sådan där människa som jag redan från början hade något emot av en specifik anledning, men som jag såklart gav chansen, för det gör man väl alltid? Människan i fråga (kan man kalla denna individ för människa) har otaliga gånger ljugit mig rätt upp i ansiktet (örat). Denna människa är manipulativ utav bara satan och denna människa har otaliga gånger haft en outtalad önskan om att ha det jag har (hade). Denna människa är en dramaqueen i den rätta bemärkelsen och denna människa är den enda människa på denna jord som får mig att känna avsky när hon närmar sig. Och ilska. Denna människas namn börjar på N och slutar på ett fult namn. Den var svår.

En annan person, som inte varit med fullt så länge, men som får mig att känna något så otroligt obehag är en dold, under-ytan-är-jag-galen-tjej som helt ärligt måste ha grova problem. Det här är också en sådan människa som jag inte kan, och framför allt inte vill, se igen. Jag får rysningar av obehag, jag får sus i öronen och jag blir arg. Jag blir arg som ett bi av denna människa. Det värsta är att jag tror att det är det hon vill. Det där med bi som ett arg. Eller ja. Denna människa börjar på M och slutar på artina. Den var ännu svårare.

Det som dessa två människor har gemensamt, förutom de tre beskrivningarna i första stycket, är att dessa individer omöjligt kan läsa av kemin mellan människor och de går oftast alldeles för långt i sina sjuka beteendemönster. Dessa individer är något så otroligt dåliga på att se lycka i andras lycka och går till och med så långt att dom försöker förstöra för andra i deras lyckovåg.

Sådana människor borde förbjudas. På alla ytterdörrar borde skylten med texten 'stick och brinn era jävlar, ni vet vilka ni är' sitta, och tro mig, dom skulle inte komma innanför tröskeln. För en sak är säker. Dom vet vad dom gör, och dom gör det endast för att vi (och i detta fall: jag) skall känna en sådanhär irritation. Egentligen har ni lyckats. Men vafan, jag ger er den här vinsten. Alla andra är mina. För nu är ni utrotade.

Där ni låg och skavde i början av detta inlägg, där är det nu tomt. haha. Jag vann visst ändå. suckers.

procrastination

Ett bra ord som inte existerar på vårt fula språk. Ett användbart ord som inte existerar på vårt oanvändbara språk. Ett vanligt ord som vi borde kunna använda i vårt vanliga språk. Hela mitt liv beskrivs genom ett ord. Procrastination. Djävulens verk.


buh

borta töreboda kumla örebro arboga en annan del av köping västerås enköping bålsta sundbyberg t-centralen östermalmstorg karlaplan gärdet hemma. Ingen snö vs Blöt snö. magen vill inte kroppen säger ifrån. jag orkar inte mer. semester. såg en parallellklaskompis på tåget. Han såg inte mig. tur. Lady GaGa låter som Gwen Stefani. Copy inte bra. Lyssna här. Men det är bra ändå. Nu styrka. Jag behöver ett jobb. 

chicken dance

...sökte på google, bilder, på chickendance. Meningen var att hitta en sådan här söt animation, eftersom jag visste att den skulle göra mig glad. Men vet ni vad. Chicken dance verkar vara ett populärt ord runt om i världen. 
Sök själva så får ni se. Finaste bilderna.
                                       

Blå ande

Dagen är solig som aldrig förr på utsidan. Strålarna steker på min rygg och det är först nu man kan börja längta på riktigt. För snart borde det väl? Har i vilket fall som helst nu fått jobb, vilket verkligen var i  sista sekund och jag hoppas nu bara att dom går med på det jag vill. Med tillräckligt mycket jobb i sommar så är det taget. Isåfall blir caroline bankvärdinna. yäj. Håller på för fullt och knåpar ihop vårens och sommarens tentor och liv. Vill inget hellre än att jobba i huvudstaden i år, men om detta inte löser sig så blir det Gävle i vilket fall som helst. Hade varit skönt att slippa. Om inte bankdamen vill låta mig jobba så mycket så kanske det får bli två jobb då. Man måste ju försörja sin familj, även i dåliga tider.

annars rullar skolan på, snabbare och snabbare. Snart är det dax för den sista prövningen innan sommar och den kommer bli enorm. Det kommer vara mycket, och jag hoppas för hela mitt hjärta att det går vägen. Vet mycket väl att allt inte kommer att sopas undan, man måste tyvärr vara lite realistisk, men det ger mig bara lite ännu mer motivation till att hitta arbete i min nuvarande hemstad. Jag kommer behöva plugga likaså i sommar. Det är därför det heter sommaruppehåll och inte lov, som sagt. Jag längtar tillbaka till grundskolan. Eller inte. alls.

Något jag längtar til så enormt är examen och att få leva ett vanligt liv. Jag vill tjäna mina egna pengar, köpa mina egna saker för mina egna pengar och inte ha ångest över resttentor som nosar dig i nacken varje gång du försöker slappna av. Hela studietiden har, för mig, varit en stor pers, och jag önskar önskar önskar, att det någon gång skall vara över. Just nu känns denna någon gång riktigt långt borta. Speciellt utan motivation. Dessa utan-motivations-tankarna har gnagt inom mig länge och jag tror att det bästa just nu vore att ta en paus och ta igen det jag missat, vissa pratar om ett år, andra om en månad. Jag pratar om två månader, med jobb, lite ledighet och ytterst lite plugg. Den här sommaren kommer göra susen för mig, det vet jag. Jag har aldrig varit så i behov av ett uppehåll som jag är nu, och trots att det kasnke inte blir det lovet jag borde ha framför mig, så är jag så tacksam. Inga lektioner. Det gör allt. Sol. Det gör ännu mer.

För övrigt då?
Jo, jag håller mina tummar så dom bli blå för: Lotta, David, Richard och mig själv.  I sommar vänder det för oss alla, på ett eller annat sätt.


I am

Kickin' elektroass!

Off

Idag är en sådan där nere-dag igen. Det beror nog mest på att jag är något så otroligt trött, men det känns ändå som att jag FÅR vara så här idag. Det är långt ifrån bra, men det var bra länge sen jag var såhär totalt handlingsförlamad. Och det är ju något som är bra iallfall.
Mest handlar allt om förvirring. Förvirring och en otrolig stress. Men. några poäng hade ramlat in nu iallfall. Något så otroligt skönt.

Min kropp, min hjärna och hela jag är alldeles för beroende av sömn. För lite sömn visar sig fort. Jag blir sur, otroligt otroligt jättetrött i kroppen och ännu mer ointresserad av saker runt omkring. Min kropp stänger av. Bit för bit stänger den av och jag bli bara arg. Så känns det nu. Uppgivet. Hjärnan säger att jag måste anstränga mig men kroppen bryr sig inte ett dugg. Det här är för komplicerat för lilla mig.
Anledningen för dagens ovilja att lämna lägeneten är sömnen och den stressen som visar sig när jag ska försöka sova. Jag kunde verkligen inte sova inatt. Det var totalt omöjligt. Tankarna flödade och trots att jag tillslut kunda stänga av dessa så flödade istället myrorna i kroppen. Min natt har bestått av ett evigt vridande och vändande och svetten har runnit. Jag förstår inte, det är så kallt härine men ändå svettas jag som en gris på nätterna. Jag är less.
Frågan är nu hur det här ska bli. Hur ska jag orka att kämpa när jag inte ens får vila på nätterna? Jag hoppas för hela mitt hjärta att jag får sova inatt. Det här fungerar inte för mig. Jag gillar inte att vara avstängd.

Jag behöver semester.

Nyaste härligheter

Kolla Kolla Kolla.

Beställt och klart. Kom till Caroline.

Audis framsteg

När jag och mor var på stan igår såg vi bilen. Den bilen. Den bilen jag vill ha.
Audi, ni gör framsteg hela tiden. Jag är stolt över er.
Låt mig få presentera: Audi R8, -Snyggast hittills.




Haleluljah.

Solidaritet och Låt oss Dansa

Intressant helg. Jag har brytit två av mina löften. Löfte ett: att aldrig kolla på en melodifestival, Löfte två: att aldrig kolla på Lets Dance.

Men, eftersom nu dessa synder är begågna så behövs en utredning kring ämnena vilka frestelsen blev för stor. Vi börjar från början; det var en bar, det var på syndernas gata. Med en Murphy´s i ena handen och min scarf hårt hållen i den andra sänktes belysningen, hockeyn byttes mot en otroligt löjlig reklamjingel och Melodifestivalen var igång. Intet hade jag att säga, intet kunde jag göra. Helt plötsligt var den bara där. Snett framför mina ögon. Jag ryser vid blotta tanken.
Dock så handlar rysningarna varken om det otroligt dåliga bidragen, den otroligt ännu sämre pausunderhållningen eller den helt underbara publikstödet, utan om Petra Mede, Denna totalt värdelöst äckligt låtsasroliga människa.. Vems idé var det att låta häxan leda något som jag har förstått är en av vårt lands största publiksuccé? Jag kan inte för hela min tankeverksamhet finna något som helst roligt i det hon försökte framföra igår. alls.  Petra är en människa som gör hela sitt framförande till en pinsam wannabe-komiker-akt och jag skäms. Gårdagens meldifestival var pinsam. Endast å grund av Petra Mede. Snälla, låt henne gå i förtidspension. Snälla ta bort henne från min näthinna.

Men utgången då? fattade inte riktigt något av nån av låtarnam och hörde inte direkt vad det var, förutom Alcazars, som man har hört förtio miljarder gånger innan, och var inte alltför engagerad i programmet då jag hade folk att umgås med, men i taxin fick vi dock höra vilken låt som vann. Jokern i spelet som jag fattade det. Intressant (vad det nu betyder). I vilket fall som helst så önskar Jag operadamen ett happy Eurovision song contest och jag passar samtidigt på att för hela mitt hjärta önska att Svenskarna börjar inse att det är taktikrösta för att vinna the big bang. Varför i hela helskotta ska vi behöva visa upp för hela europa att vi har sämst musiksmak? Taktik människor! Taktik!

Kvällen slutade iallafall efter melodiernas festival på det välkända Solidaritet och alla tillhörande idioter var där. Dans, en känsla av dåligt självförtroende, lite till dans, nån öl och mycket välkända ansikten. Det kändes som att alla var där igår och det var roligt. Förutom de jag bryr mig mest om. Det var tråkigt. I vilket fall som helst så blev natten relativt ung och med den otroligt härliga känslan att kliva rätt ner i underjorden från östermalmstorg och vara hemma på fem minuter var jag väldigt glad över att äntligen komma hem och sova. Sömen var väntad, efterlängtad och otroligt otroligt djup.

På grund av denna relativt tidiga, och nyktra, kväll, vaknade jag tidigt idag och jag mår fina fisken. Verkligen. Trots detta så kommer jag nog spendera min Söndag just här där jag nu är. I soffan, framför teven, med datorn. Det känns som att den tredje helt lediga dagen sen i julas skall få vara just helt ledig. Jag avbokar allt. Kanske en liten film eller fyra? Låt den rätte komma in, Any given Sunday och Dead by April väntar på mig. Vågar jag? Jo det borde jag, men klarar jag av det? Det är en så otroligt hög ljudnivå inne i min lägenhet just nu att jag tvivlar om film ens är värt att spendera en tanke år. Jag hade precis blivit av med dem, hade precis blivit av med springet ut och in om nätterna, hissdörrens smällar vareviga sekund och den otroliga aktiviteten om nätterna. Men nu, det har kommit nya grannar, det spikas det hamras det slipas det bankas. Jag är rädd att det när som helst kommer komma in en hobbysnickare i min garderob. Dom är så nära. Så högljutt och så nära. Usch. Detta betyder att min vägg är otroligt tunn, detta betyder att det kanske är mer lyhört än jag tidigare trött. Inne i garderoben alltså.

Men javisstja, Lets Dance höll jag ju på att glömma. Jag måste erkänna en sak. Laila är duktig. Morgan är duktig. Magnus likaså. Men jag skäms lite, ibland är det faktiskt pinsamt att kolla på. Inte är dom några elitdansare icke, och det märks, och det är säkerligen jättekul att se hur dom kämpar, och utvecklas, men inte fan är dom SÅ duktiga som alla säger? Jag lovar att, i princip, vem som helst med taktkänsla och två ben skulle kunna dansa som en gud/gudinna efter privatlektioner sexton timmar om dagen.
En eloge dock, den absolut största elogen till SuperduperMagnus. Hur detta kylskåp kan vicka på höfterna så är för mig helt ofattbart. Vilken man, vilken kraft, vilken längd. Oh my God. Och vilket hjärta. Magnus om sin fru: "Det finns flera miljoner kvinnor på jorden och hon är mitt val". Så vackert. Jag fällde en tår. Så känsligt.



förresten är hon i Mekonomens reklam för Mekonomen direkt ohyggligt lik Carola både i tal och utseende. Stackare.




ja.



Lycka för william

morgon med Tv4 och hårvåffling samt lite lycka i magen. Gårdagen var mycket trevlig med damkväll hos Em i Vaxholm. Vin, spel, loads of skitsnack (samtal om allt från ishavstorsk till manikyr), tunnbrödrullar, nötter och en nypa ofrivillig striptease. Kvällen var som gjord för att bli supermysig och det blev den. Trots vinet igår har jag en bra morgon idag, en lugn, stillsam och trevlig morgon. En må-bra-morgon helt enkelt. naglarna är fina, håret är donat och magen är mätt. Och klockan är bara lunch. Så skönt. Snart är mina två päron här i krokarna med, vilket ska bli trevligt. Jag gillar att ha mina föräldrar i krokarna. Stockhom i mitt hjärta. Mamma och pappa i mitt hjärta. Att bero på hjärta och en karl med ett stort hjärta: "tomorrow we will know something we do not know today" sa Clintan på tv imorse. sant, jag lärde mig idag att det finns ett ställe i vårt avlånga land som heter Löddeköpinge. Jag lärde mig också att det i detta Löddeköpinge finns en kille på tio år som heter William. William har precis vunnit tjugofem tusen kronor i 10 år. Loddeköpinge jublar. Jag likaså. Gratulerar William. Och söta rara lilla vän: Säg till mamma och pappa nu att dom sätter in dina pengar på ett låst konto. För vännen det är dina pengar.(olle ljungström om sin överkonsumtion av alkohol och droger "..är inte nyttigt för kroppen, men det är ju inte marsipan heller". Smart kille smart kille.) det går inte att göra mellanrum mellan stycken, därav den kompakta texten. hejdå

Boulevard of broken dreams

snön kommer igen. en hel del. Stickande Kyla och torr mark byts ut mot Stickande Kyla och snö. Eller nej kyla och slask. För inte fasen får snön ligga kvar inte. nej nej, här i huvudstaden är temperaturen på en cirka 278.5 och inte vill den vackra snön ligga kvar då inte. Way to hot. Morgonen var en chock. Persiennerna vinklades upp och det vita slog till  pupillen som en käftsmäll. NEJ.
men det spelar ingen roll, för imorrn är det ju borta ändå. Älskar detta härligt blöta, otroligt långdragna, slutet på vintern och väntar spänt på början på våren. Men det tar tid. Ropa inte hej än. inte hej då heller. Ge mig makt över vädret. jag fryser!

(kollade igenom H&M´s spring/summer-katalog. Ett fint plagg. Ett. Kommer bli en rolig modevår.)


Sand i trosan

jag vill inte hoppa längd. Inte tresteg. Jag tror att risken för att få ett helt grustag mellan skinkorna är överhängande stor i dessa fall så därför passar jag. Jag vill inte få sand i trosorna. Uscha vad obekvämt.

Smärta!

Jag hade helt och hållet glömt hur det var att ha träningsvärk. Och redan nu är min kropp ett paket. Jag ser inte fram emot morgondagen. Imorgon kommer jag vara ännu mera paket. På alla möjliga nivåer. Men trots smärta så känns det. Otroligt bra faktiskt. Smärta hör till och det känns att min kropp har reagerat på den ovanligt elaka behandligen för några timmar sedan. Beach 2009. Here I come. Jag har här och nu tagit Ett steg närmare att bli en frisk, och Hel, pensionär när det väl är dax (huvva). Underbart.

Nu gäller det bara att inte ropa hej för tidigt. Jag ska fortsätta på det här nypåbörjade spåret också. Men det är ju en annan femma.

Imorn kommer Gävlepojkarna! Lets get this party started.




duktig

Har nu varit både duktig och dutti i en timme. Känns bra, käner mig stolt och känner mig värdig en liten matpaus. Hamburgare klockan nio på kvällen sitter aldrig (oftast) fel.
Men idag, hurra! Idag ska det bli hamburgerfest för hela slanten. Eller halva iallafall, fortsätter med termon inom  en kvart. lovar.

från den 12/2

Inlägg från den tolfte Februari, en dag då jag hade lika lite att göra som nu (mycket).

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? Sissi
3. Hur lång är du? 173
4. Vilken är den senaste filmen du såg? Pride and Glory (otroligt bra, se den!)
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Vad duktig du är på att skriva sms, värsta hightech-farsan!, Jag och Lotta har iallfall gjort klart projektet nu. 1.5 poäng på ingående!, skickades till Pappa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beroende på till vem smset/samtalet skall gå till.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? En vecka sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 06:30
13. Har du någon gång hittat en katt? Definiera 'att hitta en katt'..
14. Vilken är din favoritplats? I Värmen
15. Vilken plats föredrar du minst? Tentasalen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I lyckan
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Inget
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Lotta när hon härmade Bea 'Frog'.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nope
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22 Hur många kuddar har du i sängen?. 5 st
23. Hur många landskap har du bott i?  två?
24. Har du någon gång spytt på någon? ..varför skulle jag?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor!!
26. Är du social? ibland
27. Vilken är din favoritglass? Häagen-Dazs; Strawberry Cheesecake
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? ge dem till mina föräldrar så jag inte spenderar..
29. Tycker du om kinamat? Ohja
30. Tycker du om kaffe? Typ. Ett måste, dock.
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Längst bort från dörren.
33. Kan du spela poker? jag tror mig gärna kunna, men nej, det kan jag nog inte.
34. Tycker du om att mysa? jo.
35. Är du beroendemänniska? nej.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp. Jonny Olsson!
37. Vill du ha barn? det borde jag nog vilja, ja. Mer och mer.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej, eller jo?.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och inredning.
42. Äger du dyrbara smycken? japp.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
45. Vem är den roligaste människan du känner? Micke (och alla andra).
47. Vad har du för ringsignal? ingen aning, har ingen makt, min telefon byter bäst den vill.
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? jaop.
50. Flirtar du mycket? Japp. Eller Nope. Hur definieras flirta?

lurad

dagen var tidig, ledsam och ensam. Jag ser helt plötsligt min lilla tjugosjua som den skokartong den må vara, och kylan är mer påträngande än vanligt. Den här dagen skulle dock bli en riktig kick enligt min agenda. Min första träningsdag på.. länge. Tid bestämd med världens bästa Em, nya skor införskaffade och jag var på hugget till max. Jag ÄR på hugget till max. Någonstans därimellan gick det dock fel. Någonstans där mellan Termodynamiken och Träningstaggandet bröt det sig. Min kropp har börjat strejka mer än förr och nu är strejken på synliga nivåer. Hoppas av hela mitt hjärta att jag inte blir sjuk nu. Det om något finns det inte tid med över huvud taget. Inte ork med över huvud taget.

Jo, för imorgon är det kontrollskrivning i Termo, som jag MÅSTE klara. Så säger jag ofta och misslyckas, så det är väl inget nytt, men imorn så måste jag lite till än bara måste. Jag borde måste klara (?). Poängen börjar sakta men säkert leta sig uppåt men det är en fight som jag inte riktigt vet om jag är så pass taggad för längre. Jag vet att min kropp inte vill, och att den så smått börjar övertala min hjärna. Men Jag vill. Jag struntar i min kropp och min hjärna. JAG vill. Och i vår tresamhet är det JAG som bestämmer. 

Är för övrigt sjukt less på stockholm nu igen. varför blir det så? Jag älskar staden och jag vägrar för kung och fosterland att flytta hem till Gävlestad igen, men jag blir liksom sådär orolig i kroppen. Jag vill se nya platser, träffa nya människor och fullfölja mina drömmar. Vad drömmarna är har jag ingen aning om, men jag börjar få så smått med panik. När jag är klar med skolan är jag ju gammal. Inte kan man hålla på och se nya saker då? Eller kan man? (no offence, ni som redan är gamla)

Nej, nu ska jag tamefan tagga till. MEN HUR I HELA BLÅFRUSNA BÅTFAN GÖR MAN DET?  Jag saknar mamma pappa veronica david moster maja mormor farmor farfar bessie pelle sofie micke david igen robin peppe tobbe helena. jag saknar till och med macken och valbo köpcentrum. Usch och blä. jag funderar om jag håller på att går in i den berömda väggen. (en gulmålad sådan)

Nu ska jag nästintillkräkas lite, sen dax för ännu en Kontrollskrivning i termodynamik. YEA!

--------------------------

Förresten, måste bara. Eftersom det mesta är roligare än Termodynamik.

snabbregler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn, du får inte hitta på ord och
du får inte använda två likadana svar.

1. Vad heter du?: Caroline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cred
3. Flicknamn: Clara
4. Pojknamn: Casper
5. Yrke: Chef
6. Färg:  Creme
7. Klädesplagg: Chinos
8. Mat: Chili con carne (tre gånger C = Eliit)
9. Sak i badrummet: Cleansing milk
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Chauffören somnade vid ratten och körde på en gammal dam.
12. Något man skriker: Coooooolt!
13. Film: Changeline
14. Något man dricker: Cosmopolitan
15. Band:  Ceasars Palace
16. Djur: Chihuahua
17. Gatunamn: Cactusvägen (Fagersta)
18. Bil:  Chrysler
19. Sång: Crazy

Termoo!

RSS 2.0