anxiety


dag 3

helgen har bestått av besvikelser. nöjen och arbete på hög nivå. Jag har träffat världens sötaste Kevin, blivit av med min bäbisrädsla och samlat cirka två vuxenpoäng. Jag har även varit frustrerad, konfunderad och mycket mycket orolig. Min kropp beter sig inte som den borde med mig och jag vrider och vänder på vad det kan vara som är fel. För något är det och jag vill inte leka den leken igen. Förhoppningsvis får jag reda på det imorgon..
 
Fredagen var jobb för min del, stängning, och efter; firmafest med utgång. Mycket trevligt och mycket sent.
Lördagen, massor med grejer att göra, bland annat lite pul på macken (och sömn!) och sen träff med J och hans vänner. utgång på det och kvällen slutade där den började, snurrig och alldeles för sömning hemma hos mor o far.
Gårdagen spenderades med ma&pa på valbo köpcentrum, där bland annat tält och strumpor införskaffades och sen, efter fika hos farföräldrarna med en självklar provuppsättning av megatältet, kvällsmöte inklusive homedelivery av mat hos fröken Veronica och hennes lilla knodd som numer är min älskling. sen sömn sömn sömn.
nu, matte matte matte. jobb senare från klockan två till tjugotvå.
pk

12:01
"Systemuppdateringar
Den 16-17 juni genomför vi en större uppdatering av provplattformen. Under
denna tid är det tyvärr inte möjligt att arbeta med kurserna på
www.math.se"

nope. inte blev det någon matte för mig idag heller nej. så det kan gå.

jag vet

Jag tror mig veta en sak som jag hela tiden har vetat men alltid låtit stanna någonstans längst bak i hjärnlagret. Denna sak att veta är egentligen två, vilka jag inte vill veta men nu gör jag det ändå. Jag hoppas att min vetskap inte är korrekt men det ser tyvärr inte ljust ut för jag blir hela tiden överbevisad. näst intill. men jag hoppas på allt gott och jag har valt sida; och inte är det din.

klar nu för avfärd mot huvudstaden igen, ett prov nalkas och en förhoppningsvis godkänd kurs. det vill säga ingen omtenta i Augusti. Ska nu plocka undan min oätna frukost och sedan bege mig mot macken där påfyllning av spolarvätska, luft samt en skvätt dyrbarheter väntas. (nog en korv eller två likaså). Men sen så, sen drar jag. tillbaka imorn. so long.

20:02
klar med prov, två fikapauser med kamrater (Daniel samt Lotta) och system samt klädshopping. skall Hoppa in i duschen nu och sedan iväg igen för att agera flygtaxi åt thomas. Provet gick utmärkt. ingen omtenta i Augusti. underbart!

syns imorn.

dag 2

har jobbat morgon (till två) och sovit bort resten av denna dag, vaknade nyss. skit. inte pluggat alls. jag är värdelös. hatar det här. prov imorn.


dag 1

idag var första jobbardagen i gävlebukten. Regnet har spöat oss och oskan mullrar som aldrig förr. och vet ni vad, det har vänt. Jag trivs rätt bra nu helt plötsligt. Jag trivs rätt bra trots det monsunliknande regnet och trots det klibbkladdiga vädret. det är helt okej. undrar varför? vaknade i vilket fal som helst klockan 4 imorse och gratulerade mig själv för att solen inte tittade fram när jag ändå skulle dra iväg till jobbet. Men ångrar mig lite nu. hade varit skönt med ett solstänk på balkongen efter en mycket slitsam morgon/förmiddag. Det märks att jag inte direkt är van att röra på mig nu mer. Trött, det är jag alltid, men det är en grym skillnad på matte-trött och fysiskt trött. Nu är jag sorten fysiskt trött. mycket fysiskt trött. Inte så konstigt.
Så. vad gör jag nu? ja. nåt alternativ väger över de andra tre, men jag har inte tid. Matematik är det som gäller, kompletteringsprov i sthlm på torsdag, så ikväll kommer jag både vara matte-trött och fysiskt jobba-trött. det vill säga helt slut. och vakna fyra imorn igen. yes.

to be or not to be

så värmen är här och jag likaså. Vet inte hur jag ska tolka den och den vet inte hur den skall tolka mig. Allt är ett mysterium. Hemma hos föräldrarna nu och sitter och sitter och funderar på om jag trivs i gävle eller ej. Allt är en sådan hysteri, allt ska hända på en gång hela tiden och alla känner alla. En stor incesthärva ligger inte långt ifrån sanningen och ute på krogarna finns bara dagisbarn. gävle är fest fest fest fest och lite mer fest och åter igen; allt händer hela tiden. Men, ett stort men, det finns människor här som jag verkligen gillar och det trivs jag med, absolut. Jag är dock, som alltid, enormt vaksam. Jag vet hur den här stan fungerar, jag vet hur folket snackar och jag vet hur fort rykten sprids, förstoras och blir katastrofala. Jag vet. Och detta trivs jag inte med. inte ett dugg. överallt finns folk jag känner igen, överallt måste man ha the happy face på¨och överallt måste man berätta sin livshistoria over and over again. Funderar på o trycka upp flyers så jag slipper stå dom där tio minuterna och förklara för någon (som jag inte har sett på flera år och inte ens har lust och se igen) att jag bor där, pluggar där, gör si gör så, lever så, äter det, umgås med, ser fram emot.
kortfattat: Jag är less. redan. Jag vill kunna vara privat, jag vill kunna göra bort mig till hundra femtio procent utan att det kommer fram till mamma pappa farmor farfar mormor kusinerna veronica björn micke tony robin acke danne toffe sofie jonas jonny helena nillah gamla klasskamrater nya bekantskaper gamla bekantskaper och alla andra som bor i den här stan. Jag vill kunna välja. privat eller inte privat, det är frågan.
Nu handlar inte detta om att jag är en sådan dam som brukar göra bort mig alltför mycket, det handlar om principen. Allt jäkla skitsnack som uppstår i en sån här liten stad. Allt som blir större och större och större och alla som sticker knivar i ryggar bara för skojs skull.

Jag har trots mina agressioner mot denna stad varit ganska (o-)lyckligt lottad. på det viset att jag inte hör något skitsnack. Jag snackar inte skit (bara ibland) jag lyssnar inte till skit och jag hatar skit över huvud taget. tro inte nu att jag är så pass blind att jag inte tror att det snackas nåt, det är i princip omöjligt, och på något sätt riktigt tråkigt eftersom man då borde vara en mycket ointressant person, men som sagt så hör jag inte något. det gör mig orolig. Nu är ju jag en sådan person som tänker på tok för mycket. jag bryr mig alldeled för mycket om vad folk tycker och jag bryr man alldeles för lite om mig själv och jag filosoferar starkt, jag är paranoid.

Har förresten redan bestämt vem jag vill gifta mig och
skaffa barn med när jag blir stor. han vet inte om det bara.

gult är fult


hmm. aldeles nyss när jag skulle skriva en rad så kunde jag inte logga in och, lyssna noga, OCH : sidan var gul! gul som i ful som i äggula som i påsk som i solskens-gul. usch och tvi. tro för bövelen inte att det var mitt genidrag att byta bort min tråkfulrosa till fulgul. för det var det inte. icke.
gävle nästa.

done!

tentan klar. inte avklarad, men klar. Sitter i biblioteket nu för att skriva ut lite, mycket, papper till min sommarmatte. Ja, gott folk, Caroline skall räkna matte under sommaren. Och inte bara det. Eftersom jag klantade mig idag så blir det nog även mekanik och självklart den där vidriga Numeriska metoder. Två omtentor i slutet av Augusti. Ja låda. Men vet ni vad? det gör mig inte ett dugg. Tvärt emot så har min motivation helt plötsligt  nu, inte direkt blivit större, men jag ska ta det lilla jag har, sprida ut det över tre månader och resultaten kommer att vara där jag vill ha dem. förhoppningsvis. No more brain failure. Jag ska bli motiverad som det bara går (och lite till) och jag ska bli frisk som en nötkärna. Det vill säga flytta. Lägenheten gör mig illamående. Lägenheten gör mig förkyld, allergisk och framför allt kall som en isbit. Kyla och noll motivation är inte en bra kombination. jag och kyla och noll motivation är verkligen inte en bra kombination.
Men nu så...

ja, nu. vad händer nu? jag är inte van att vara ledig. Eller ledig och ledig. om man tänker så så.. Ska nog sätta mig med matten ett tag. Kan ju inte bara sitta här och inte göra någonting. Det är ju verkligen inte min grej. (om man inte tänker på alla dagar jag suttit med mekanikboken framför mig på köksbordet och bara tittat ut genom fönstret dvs)
så nu.
nu ska jag gå och göra något. ingen nytta ,men något. nåt? hmm? handlingsförlamad. borde nog plugga matte ändå..


gefle stad

Imorn bär det av norrut. Sista tentan skall spikas och allt ska donas o grejas, sen så är jag redo. Är lite halvt osugen att åka för tillfället men vet att det kommer bli bra. Det bästa: Jag får träffa lille Kevin vilket skall bli intressant. mycket. Tänk att Vera-damen har blivit stor. Min lilla Veronica är numer mamma Veronica. Så vuxet av henne.
.och här sitter jag som en liten skitunge och skrik-bråkar med min far över telefon. skärpa sig caroline. (förlåt pappa)

Nå, tentan imorn då? ja. eko. Jag har varit dålig att motivera mig nu senaste veckorna. Som sagt och skrivet så har kroppen jag bor i tagit ett alltför tidigt men stressigt sommarlov och min motivation och mina resultat har lidigt en del av det. men so, Resultaten kanske inte är de bästa, men vad gör det när jag väl tar min examen? inte ett dugg. Jag blir boss över dig ändå!
Jag är i vilket fall som helst överöver-redo för att komma bort från skolan ett tag och hör och häpna; Jag är redan taggad och laddad inför nästa termin. Nästa termin kommer att gå som smort. underbara tanke. Hoppas att mina batterier kommer att fortsätta laddas under sommaren och att jag kommer att komma tillbaka i september som en fysikprofessor. Jag vill jag vill jag vill. och vet ni vad? Jag vet att jag kan. Måste bara hitta den där förbaskade motivationsknappen.

Någon som vet hur man slår på?

Las Palmas




tänk

tänk 15 vs 27.
tänk mörk vs ljus.
tänk oallvarlig vs allvarig.
tänk våga vs inte våga.
tänk största fasad vs pytteliten.
tänk barn vs mamma.
tänk orka vs inte orka,

kod mercury.

RSS 2.0