svett, hångel och bredband.

saknad i massor.

tjejhångel på bastugolvet

Lagom till Stockholm Pridefestival så har damen Kate Perry gjort låten alla fjortiskillar (och tjejer) kommer önska på krogen, på hemmafesten och överallt. Hon har skapat ett gigantiskt hångelparty på världens alla dansgolv och hon har gjort det med stil. Vi får se fram emot en enorm ormgrop med viljan att vilja synas höras och vara värst.
Så nu, tjejer: hångla på. och nu killar:gå hem. Det är officiellt: vi behöver inte er något mer.


This was never the way i planned,
not my intention.
i got so brave, drink in hand,
lost my discretion.
It's not what i'm used to,
just want to try you on.
i'm curious, for you,
caught my attention.

I kissed a girl,and I liked it.
The taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl,
Just to try it.
I hope my boyfriend don't mind it.

It felt so wrong,
It felt so right.
Don't mean i'm in love tonight.


I kissed a girl,
And I liked it.
(I liked it)

No, I don't even know your name,
It doesn't matter.
Your my experimental game,
Just human nature.
It's not what good girls do,
Not how they should behave.
My head gets so confused,
Hard to obey.


I kissed a girl,
and I liked it.
The taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl,
Just to try it.
I hope my boyfriend don't mind it.

It felt so wrong,
It felt so right.
Don't mean i'm in love tonight.

I kissed a girl,
And I liked it.
(I liked it)

Us girls we are so magical,
Soft skin, red lips, so kissable,
Hard to resist, so touchable.
To good to deny it.
Ain't no big deal,
Its innocent.

I kissed a girl,
and I liked it.
The taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl,
Just to try it.
I hope my boyfriend don't mind it.

It felt so wrong,
It felt so right.
Don't mean i'm in love tonight.


I kissed a girl,
And I liked it.
(I liked it)

(kom ihåg ironin mina vänner, kom ihåg)

Dance on!


berätta för mig.

Vad håller du på med?

Sommarland

fyra kisspauser på vägen dit, fyra spypauser på vägen hem.

T
ack för den här helgen! underbart.

gråta



nervkrock

Helgen är en enda krock. Allt händer, och jag är ledig. Men, ett stort men, jag är som vanligt oförmögen att vara med överallt och jag är mycket dålig på att välja vad jag ska göra Jag är en sådan människa som vill vara med överallt, helatiden och lite till och jag i desperat behov av att inte missa en endaste liten höjdpunkt. Jag vill inte göra någon besviken ochh jag vill veta vad ni pratar om när ni pratar. Detta går mig på nerverna. A lot. Mina nervtrådar har krullat ihop sig till små trådbollar och det är omöjligt att trassla ut röran. Som grädde på moset har dessa bollar växt sig större och de fortsätter. Nervvraket Caroline. Det är jag.
När kan jag luta mig tillbaka. När blir det min tur att inte känna viljan att vara med överallt hela tiden. När växer jag upp?
Mina vuxenpoäng dalar.

verklighetsuppfattning

vad tänker jag med? kan du säga mig vad som är upp och vad som är ner? nej.för det kan tamefan ingen göra. vem vet egentligen vad som är det rätta och vad som är fel? varför antar vi att det vi ser, hör, tror och känner är det rätta? tänk om allt är en stor konspiration. Vi är grundlurade och vi tror  på vad dom säger. vi tror på allt alla säger oss att tro på och vi faller pladask för allt snack som cirkulerar kring våra skallben. Skallbenen mjuknar och faller tillslut sönder. Det enda som finns kvar är det där dammet som påminner oss om vad en gång där var, vad vi en gång trodde oss vilja och tycka. Dammet kommer vi sen inte undan, det förföljer oss och inbillar oss på nytt saker vi aldrig annars skulle tro på. Och vet ni vad, dammet förgör och det förstör. Jag är lurad, du är lurad, ni är lurade. Vi kommer inte härifrån. Mayday Mayday the ship is going down. (in the basement)
man blir galen av att grubbla som jag.

känn ironin fast ändå inte.

sångfågel

Jag bara älskar Kjell Wallmark. Honom vill vi ha!  sing for me baby.

ensamheten

jag möter varje dag en man som är ensamheten själv. en man som alltid köper en minilott för fem kronor och mannen som spenderar alla sina pengar(?) på att äta frukost brunch lunch mellanmål middag och kvällsmat på bensinmacken. Denna man är till en början för blyg för att prata, för rädd för att fråga och för ensam för att förstå hur andra upplever honom. Mannen luktar obeskrivligt illa, mannen äger bara en tröja ett par byxor en jacka och en blå volvo (samt en preemkeps) och han är för osäker på sig själv för att prata utan att stamma.

Det fina med den här mannen är att han ser det där lilla som vi andra människor tar för givet. Mannen plockar upp det lilla godispapperet som någon annan helt medvetet tappat på marken, han ler stort och nästan hysteriskt för en vinst på fem kronor på sin minilott och han vågar mer och mer bli social med oss andra. Jag har sett denna man från ocht ill i många många år och jag hoppas att en gång, en gång, så ska han få vinna mer än en femma på sin lilla lott.

Jag har funderat kring vad han skulle säga om jag erbjöd honom en klippning, ett par nya kläder och lite nagelmedicin men vet samtidigt att det inte är min grej. Undrar om han skulle ta emot min erbjudan? eller skulle han bli offended och aldrig mer prata med mig?

en sak som är säker, är att denna man inte har någn någon någon som helst som berättar för honom hur han ser ut, hur han luktar och hur han lever. ´Jag vill hjälpa och jag vill laga. vill bara laga. (men skulle tyvärr kräkas om jag var tvungen att ta tag i hans hår)

och här klagar du på att du har gått upp nåt kilo. suck it up. ciao

två fyra sex

tredje gången gillt. första gången blir därmed llika med tre. Första är i och för sig andra men man vet aldrig med sånt där. suddegum.

(störd i huvudet)

En skala av Gudhet

Jag har funderat kring det här med livet; varför vissa människor blir överrösta med skit och inte hinner stanna upp och betrakta det goda och det underbara de verkligen har runt omkring sig, och varför vissa går helt obesegrade genom allt och tittar ner på de stackarna som aldrig får se ljuset.
En släkting sa till mig en gång att man någon gång blir straffad för dumma saker man gjort och att man inte kan komma ifrån den bestraffningen. Det kan handla om en sjukdom som övergår i friskförklaring, en kronisk sjukdom som alltid stannar eller kanske till och med med död. Jag har under många år funderat kring dennes sätt att se på livet och har efter dessa många år insett att det är en stor hög med skitsnack. En stor hög med snack som måste sägas för att man tror eller är på ett visst sätt.
Jag tänker kring alla genomgoda människor som gång på gång drabbas av olika elakheter. Det kan vara allt från sjukdomar till en sticka i foten, men det är just själva 'drabbningen' jag filosoferar över. Jag vill ställa en motfråga. Hur rangordnas dessa? Får lilla Lisa från Östervåla (?) 'bara' en sticka i foten eftersom hon den gången stal en dumle ur godishyllan medan biffiga Rogga från Gallerburen får böta med en cancersnutt för att han körde på den där oskyldiga pojken, av misstag? Och han, då, han den där man inte vill prata om, får han betala med sitt liv eftersom han planerade morden peace by peace?

Jag tror att synsätten många därute har reflekterar något mycket osäkert inombords. Säg mig Du, hur föklarar Du det faktum att Ditt lintott-barnbarn som aldrig gjort någon illa får en hjärntumör och aldrig kommer bli sig lik? Var det den där godisen för fyra år sen på Ica, eller var det den där gången när han krossade spindeln bara för att den ikräktade i hans sandlåda? eller kanske kombinationen? Ja. Fröken Fräken. Ditt barnbarn är en ond Djävul som nu straffas för allt han gjort i sitt sexåriga liv. Nu straffas han och hur utgången än blir så kommer det alltid sitta kvar i hans hjärna. Straffet kommer alltid att ligga och gro i bakhuvudet. Och vet Du vad. Om femton år kommer det komma tillbaka. Straffet kommer att komma tillbaka i psykisk form och han kommer aldrig bli sig lik. Så Du, snälla, Be Honom om ett Greencard? kan vi inte hoppa över den här gången? Snälla.
..och Hon där, Hon bara fortsätter att slå ihjäl. varför är hon frisk som en nötkärna?

***********
mina tankar går idag till Robin och hans familj. Håller tummarna för er och önskar er all lycka i världen, det är dax med lite sånt nu. För en gångs skull.
***********


home sweet home


okej, grejen är att det är litet, way too trångt och alldeles alldeles underbart.

RSS 2.0