Supermannen

En sak jag i många år har fascinerats av är förhållandet Lois Lane/Clark Kent, eller rättare sagt triangeldramat Lois Lane/Clark Kent/Supermannen. Lois måste vara otroligt less på att vara tokkär i den coole superhjälten medan hon är tillsammans med den menlöse (men ack så vackra) Clark Kent. Hon måste känna skuldkänslor varje gång hon ser någon av de båda (vilken inträffar rätt ofta) och hon måste vara ännu mer less på att tänka på sin superkille (som uppenbarligen ger henne vinkar tillbaka) vareviga gång hon gosar med sin journalist. Och Clark då. Hur i hela världen kan han dela ett liv med en tjej som han vet fular runt. Vareviga dag. Okej att hon, utan att veta om det, egentligen inte är otrogen alls på grund av mr Kents dubbelliv, men men men. Men han vet att hon vet att han inte vet att hon.. ja.
Det jag ville komma fram till gott folk, är att nästa gång ni har lite vind i samlivet, stanna upp och tänk på Clark Lois och Esset. Och andas.

Kommentarer
Postat av: Soffan

haha! så sant, man ska vara glad att man inte lever ett dubbelliv.. även om det skulle vara rätt trevligt att leva det med stålmannen ;P

2010-09-25 @ 13:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0