pensionärstress


Jag är så grymt jäkla less på pensionärer. Så grymt jädra förbannad på de människor som borde ha nästintill all tid i hela världen men ändå stressar runt och armbågar sig fram för att komma in först på apoteket.
Det är dom som tränger sig före i kön, det är dom som tar först från smörgåsbordet och det är definitivt dom som först ställer sig upp i bussen redan vid hållplatsen innan avstigning för att vara på den säkra sidan. Varför all denna stress? Är det så att dom är rädd för att inte hinna med allt innan det är försent och därigenom bokar upp sig sju dagar i veckan fjorton timmar om dygnet? Är det farligt att ta det lugnt när man blir gammal?
Vad är det som får dem att prata i hundranittio medan kaffet och kakan slinker ner i tvåhundratjugo för att sedan, när det är klarfikat springa in i bilen och tacka för sig? Var är lugnet? det måste vara grymt nervigt att vara så stressad, det måste vara grymt stressigt att vara så nervig. .
Det sjukaste är att oftast när man säger ifrån till tanten som vill slinka förbi i matkön bara för att hon 'bara har två saker att handla och du lilla fröken har tre' så tar hon det personligt, det är fel på den yngre generationen och vi respekterar inte våra äldre. tagga ner tantalanta. ta en danskurs, en yogakurs, se en bra film, ät lite god mat, sitt på toaletten i timmar, sjung en sång, spela piano, läs en god bok, rök på.

självklart drar jag inte alla över en kam. men nästan så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0